Hoe plaats ik een huur-bestelling?

1. Ga naar http://www.campusshop.nl
  2. Kies jouw onderwijsinstelling
  3. Vink aan: Ja, ik ben student (of ouder/verzorger van) en ben ingeschreven bij de geselecteerde onderwijsinstelling, of ik ben werkzaam bij deze onderwijsinstelling.
  4. Kies Bevestigen
  5. Selecteer de gewenste laptop en klik op Plaats in winkelmandje
  6. Selecteer een 2 of 3 jaar verzekering inclusief diefstaldekking of Voortgezet Onderwijs Service en Doorgaan met bestellen
  7. Kies de gewenste bezorgwijze en klik Volgende
  8. Login met je account of maak een nieuw account aan
  9. Kies nu voor Huren
  10. Volg nu de overige stappen

Nadat je je bestelling hebt geplaatst ontvangt je binnen enkele minuten twee e-mails: de orderbevestiging en een e-mail met instructies om digitaal je huurkoopovereenkomst te ondertekenen. Mocht je mail met de instructies na 1 dag nog niet hebben ontvangen, dan kun je het opnieuw proberen door een nieuwe bestelling te plaatsen. Je andere bestelling word na vier weken automatisch geannuleerd.