Windows 10 herstellen (recovery)

Microsoft biedt verschillende oplossingen.

Microsoft herstelopties in Windows 10

Mocht dit niet helpen dan heeft Windows 10 haar eigen manier van herstellen naar fabrieksinstellingen. Dit noemt men "PC opnieuw installeren". Je kunt dan kiezen voor het herstellen van systeembestanden of het volledig opschonen en opnieuw installeren van het systeem. De laatste optie heeft onze voorkeur.

Een herstelstation maken

Een systeemherstelpunt maken

De Windows 10 licentie vind je niet op het systeem, maar is gekoppeld aan een hardware ID. Op het moment dat er meerdere onderdelen worden vervangen (harde schijf, processor en moederbord) wordt deze licentie niet meer herkend en zal er een nieuwe licentie aangeschaft moeten worden.

Meer technische ondersteuning..