Subsidie order

Sommige scholen bieden hun leerlingen de mogelijkheid om via CampusShop een laptop met subsidie korting te kunnen kopen. Mocht dit voor jou gelden dan plaats je de bestelling via de website en kies je de juiste school.

Let op! Het is niet mogelijk om de laptop in een Paradigit winkel aan te schaffen als je gebruik maakt van deze subsidie.

Zodra je de order hebt geplaatst ontvang je een orderbevestiging + een schuldbekentenis formulier. Er gaat daarnaast een bericht naar je school met het verzoek de order goed te keuren. Je order wordt vrijgegeven zodra onderstaande gegevens in orde zijn:

• Schuldbekentenisformulier is ontvangen en verwerkt
  • Wij hebben een kopie van je ID ontvangen
  • Je school heeft goedkeuring gegeven op de aanvraag
  • Het openstaande bedrag is betaald

Stuur je gegevens naar de CampusShop Orderdesk.