CampusShop laptop kopen in Paradigit winkel

Het is mogelijk een Campusshop laptop in een Paradigit winkel te kopen. De laptop dient wel in het CampusShop assortiment te zitten en het dient een Windows laptop te zijn. Geef bij je aankoop aan dat het om een CampusShop aankoop gaat en de winkel zorgt ervoor dat dit juist wordt geregistreerd en je gebruik kan maken van de Snelle Studenten Service.

Meer informatie..

Let op! Als je voor de optie betalen in termijnen kiest is het niet mogelijk om je aankoop in de winkel te doen, dit dien je altijd online te bestellen. Ook het Campusshop MacBook assortiment is alleen online verkrijgbaar.

Overzicht Paradigit winkels

Andere klanten wilden ook weten:

Kan ik een andere Paradigit laptop met Snelle Studenten Service?

Welke Snelle Studenten service pakketten zijn er?

Alle vragen over Snelle Studenten Service..