Welke laptop specificaties heb ik nodig voor mijn school?

Om te kunnen garanderen dat de laptops van studenten geschikt zijn voor hun opleiding, stellen sommige scholen eisen aan de hardware. Zo kan het zijn dat je bijvoorbeeld een dual-band netwerkkaart nodig hebt om gebruik te kunnen maken van het draadloos internet op je school.

Hoe weet ik welke eisen mijn school stelt?

Als wij hierover afspraken met je school hebben gemaakt vind je deze informatie terug op de website. Als er geen afspraken staan vermeld dan adviseren wij je hierover contact met je school op te nemen.

1. Ga naar www.campusshop.nl
  2. Kies Jouw onderwijsinstelling
  3. Vink aan: Ja, ik ben student (of ouder/verzorger van) en ben ingeschreven bij de geselecteerde onderwijsinstelling, of ik ben werkzaam bij deze onderwijsinstelling.
  4. Kies Bevestigen
  5. Bovenaan de pagina staat het logo van je school. Als er eisen aan de hardware zijn vereist staan deze hiernaast vermeld. Staan deze niet vermeld dan zijn er geen specifieke afspraken bij ons bekend en adviseren wij deze vraag aan je school te stellen.
  6. De laptops die wij aanbieden voor jouw school voldoen aan deze eisen.

Voorbeeld: