Order plaatsen Betalen in termijnen

Als je de voorwaarden bij betalen in termijnen hebt gelezen kun je een order plaatsen. Dit werkt als volgt.

1. Ga naar de website www.campusshop.nl
  2. Kies Jouw onderwijsinstelling (staat jouw school er niet bij kies dan overige onderwijsinstellingen)
  3. Vink aan: Ja, ik ben student (of ouder/verzorger van) en ben ingeschreven bij de geselecteerde onderwijsinstelling, of ik ben werkzaam bij deze onderwijsinstelling.
  4. Kies Bevestigen
  5. Kies de laptop die je wilt en klik op Bestellen
  6. Kies de gewenste Snelle Studenten Service
  7. Kies als extra voor 2 of 3 jaar laptopverzekering inclusief diefstaldekking
  8. Voeg eventueel extra software of accessoires toe aan de order en profiteer van flinke studentenkorting
  9. Klik Direct bestellen
  10. Kies Je bezorgkeuze
  11. Klik Verder
  12. Login met je account of maak een account aan. Let op! Als je nog geen 21 jaar bent dien je de aanvraag op naam van je ouder(s) of verzorger te plaatsen.
  13. Kies bij Betaalwijze voor Betaling in 12 gelijke maandtermijnen
  14. Controleer het bezorgadres en geef eventueel een orderreferentie op
  15. Klik Volgende
  16. Vink aan: Ja, ik verklaar hierbij kennis te hebben genomen van de algemene verkoopvoorwaarden.
  17. Klik Bevestig bestelling

Binnen 1 uur ontvang je een orderbevestiging en je huurovereenkomst per email.

Lees verder wanneer je order wordt vrijgegeven..