Een laptop bestellen en hardware wijzigen

Bij het uitzoeken van je nieuwe laptop is het verstandig om de specificaties van de hardware te laten voldoen aan je wensen. Het is altijd mogelijk om later de hardware uit te breiden, maar dat is zelden goedkoper dan direct een laptop met de gewenste eisen te kopen.

Mocht je toch deze keuze maken dan kunnen wij in één van de Paradigit winkels deze service voor je uitvoeren. Hieronder vind je een overzicht van de kosten. Deze prijzen zijn exclusief de aanschaf van de hardware. Houd er rekening mee dat als je een defect hebt de laptop in oude staat dient aan te melden.

Let op! Het plaatsen van een SSD schijf in een MacBook wordt niet door ons uitgevoerd. Klik hier voor meer informatie.

De harde schijf vervangen voor een SSD

Geheugen plaatsen of een ander component inbouwen

Lees hier hoe het dan met de garantie zit.

De voordelen van een SSD schijf

Koopgids Solid State Drive (SSD)