Advies en uitleg

CampusShop geeft je graag goed advies vóór, tijdens en na je aankopen. Zowel in de Paradigit winkels als op de servicedesk hebben wij deskundige medewerkers, waarbij je met al je ICT vragen terecht kunt.

Je kunt ook één van onze vele koopgidsen of tippagina's raadplegen. Hier vind je uitgebreide informatie, tips en advies over al onze producten.

Snelle Studenten Service: De verschillende services en verzekeringen in een overzicht zodat je makkelijk kunt vergelijken.

Microsoft Office: Er zijn verschillende Office versies beschikbaar. Kijk en vergelijk wat het meest geschikt is voor jou.

Paradigit Koopgidsen: Je koophulp voor al onze productcategorieën. Wij vertellen waar je op moet letten bij de aanschaf van een product, van laptop en tablet tot router en Smart Home oplossingen.

Paradigit ParawijzersHandige snelgidsen voor verschillende productgroepen. Je vindt hier meer uitleg over onder andere draadloos netwerk, het maken van een back-up, SSD etc.

Paradigit Tips & Informatie: Leuke en handige tips voor o.a. je tablet, laptop, software en nog veel meer.

Paradigit winkelsKom langs in één van onze winkels voor een persoonlijk advies en touch & try onze producten.

Klantenservice: Neem direct contact met ons op via e-mail, chat of telefoon voor een persoonlijk advies en meer informatie.