Koopgids router

Een router is het centrale punt van je thuisnetwerk, zowel bekabeld als draadloos (WiFi). Hij verspreidt een signaal waarmee je bestanden tussen verschillende computers en apparaten kunt delen. Tevens kun je ermee op het internet. Met de opkomst van Smart Home producten en mobiele apparaten wordt de router steeds belangrijker. Daarom is het van belang dat je een router kiest die bij je gebruiksdoelen past.

Koopgids router