Opslaan in de cloud met Windows 8

De cloud is een handige plek om bestanden op te slaan. Deze digitale opslagplaats kun je te allen tijde raadplegen. Ook kun je via de cloud makkelijk bestanden delen met anderen, zoals foto's of documenten waar je met meerdere mensen aan wilt werken. Zo kan bijvoorbeeld een speelschema van de tennisvereniging eenvoudig bijgehouden worden door alle teamgenoten. Je kunt op meerdere manieren gebruik maken van de cloud. Hieronder lichten we drie manieren toe.