Bestanden overzetten van tablet naar computer

Heb je tijdens je vakantie nog gewerkt of mooie films en foto's gemaakt met je tablet? Je wilt deze bestanden graag op je computer zetten, maar hoe kun je dit het beste aanpakken? Of heb je achter je computer gewerkt en wil je deze bestanden overzetten naar je tablet om ze gemakkelijk mee te kunnen nemen onderweg? Wij vertellen je voor zowel Android tablets als iPads hoe je het beste bestanden kunt overzetten naar je computer en vice versa.