AppleCare Protection Plan

Met het AppleCare Protection Plan voor Mac heb je tot drie jaar lang recht op deskundige telefonische ondersteuning en profiteer je van extra mogelijkheden voor reparatie van je hardware door Apple.

Wat krijg je allemaal?

• Hardwaredekking uitbreiding van 1 naar 3 jaar;
  • Deskundig technische ondersteuning voor je Mac, OS X, iWork en Apple; beeldscherm dat gelijktijdig met Mac is gekocht;
  • Hulp met software;
  • Ondersteuning voor het maken van een verbinding met een draadloos netwerk;
  • Wereldwijd lokale Apple reparatiepunten voor hardware.

Let op! de extra garantie moet binnen 60 dagen na aankoopdatum aangeschaft worden en gaat in vanaf de aankoopdatum van je MacBook.

Wat is de prijs van deze garantie?

• Bij een MacBook met 11 inch en 13 inch scherm € 195
  • Bij een MacBook met 15 inch scherm € 279

Klik hier voor een volledig overzicht.

Garantie voorwaarden

Alle informatie over MacBook bestellingen..