Optie 'Betalen in termijnen' niet zichtbaar

Als je kiest voor de betaaloptie betalen in termijnen ben je verplicht om hierbij een verzekering inclusief diefstal af te sluiten. Als je deze verzekering toevoegt aan je order wordt de optie om te betalen in termijnen zichtbaar.

Hoe plaats ik een order met de keuze betalen in termijnen?

1. Ga naar http://www.campusshop.nl
  2. Kies jouw onderwijsinstelling
  3. Vink aan: Ja, ik ben student (of ouder/verzorger van) en ben ingeschreven bij de geselecteerde onderwijsinstelling, of ik ben werkzaam bij deze onderwijsinstelling.
  4. Kies Bevestigen
  5. Selecteer de gewenste laptop en klik op Bestellen
  6. Selecteer voor een 2 of 3 jaar verzekering inclusief diefstaldekking en Kies Direct bestellen
  7. Kies de gewenste bezorgwijze en klik Volgende
  8. Login met je account
  9. Kies Betaling in 12 gelijke maandtermijnen
  10. Wijzig eventueel het bezorgadres en/of orderreferentie en kies Volgende
  11. Vink aan: Ja, ik verklaar hierbij kennis te hebben genomen van de algemene verkoopwaarden en klik Bevestig Bestelling

Je order is geplaatst. Je ontvangt binnen enkele minuten twee e-mails. Een is de orderbevestiging en een e-mail met hierin je huurkoopovereenkomst. Klik hier voor meer informatie over het verloop van je order.

Andere klanten wilden ook weten:

Waarom moet ik een verzekering afsluiten inclusief diefstal bij de optie betalen in termijnen?

Hoe werkt betaling in termijnen?

Alle vragen over betalen in termijnen..