Wat is de beste manier om je data op te slaan?

Tegenwoordig zijn er tal van manieren om data op te slaan. Dit kan bijvoorbeeld op het apparaat zelf, met een USB stick, op een externe harde schijf of in de cloud. Maar welke opslagplaats is het beste voor jou en hoe kunnen bestanden efficiënt georganiseerd worden? In deze tip lees je over de voordelen van verschillende opslagmethoden en wat de beste opslaglocatie is voor verschillende soorten data.