Synchroniseer je persoonlijke data naar al je apparaten

Veel tabletgebruikers hebben naast hun tablet ook een smartphone, laptop of computer. Wanneer je gebruik maakt van meerdere apparaten, is het wel zo fijn wanneer alle data op je apparaten gesynchroniseerd is. Dit wil zeggen dat alle data van bijvoorbeeld je smartphone ook te bekijken is op je tablet en andersom.

De mate van synchronisatie kun je vaak zelf bepalen door aan te geven wat je wel of niet gesynchroniseerd wilt hebben. In deze tip kun je lezen hoe je dit voor elkaar krijgt voor zowel apparaten met hetzelfde, als apparaten met een ander besturingssysteem.