Houd een oogje in het zeil met een IP-camera

Wil je je persoonlijke eigendommen beschermen, inbrekers buiten de deur houden of je bezoekers in de gaten houden? Dit kan met een IP-camera.

Een IP-camera is een camera die gebruik maakt van een internet protocol (IP). De beelden kunnen via een netwerk, bedraad of draadloos worden verzonden naar elk ander apparaat met een draadloze of bedrade verbinding. Het enige wat je nodig hebt is een software programma of app die door de fabrikant wordt meegeleverd.