Optimaliseer het WiFi signaal van je router

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een draadloos netwerk in huis. Maar hoe vaak komt het niet voor dat je bijvoorbeeld op zolder een te zwak signaal ontvangt van je router, die twee etages lager staat. Veel internetgebruikers hebben last van een 'vervuild' WiFi signaal. Dat wil zeggen dat er ruis is op het WiFi signaal van de router. Deze ruis kan veroorzaakt worden door verschillende obstakels. We lichten graag de mogelijke obstakels toe en vertellen je hoe je het signaal kunt optimaliseren.