Tethering: wat is het en hoe werkt het?

Stel, je loopt over straat met je smartphone of tablet en je wil graag internetten. Het signaal van je eigen WiFi netwerk kan je apparaten niet bereiken en er zijn nergens openbare WiFi netwerken binnen handbereik. Wat doe je dan? Dankzij tethering kun je op iedere plek en elk moment een internetverbinding tot stand brengen. We leggen je hier uit wat tethering is en hoe je je internetverbinding met andere apparaten kunt delen.