Besturingssysteem vernieuwen

Bij het upgraden van je computer kun je uiteraard ook overwegen om het besturingssysteem te vernieuwen. Als je op dit moment nog Windows XP gebruikt, dan raden we je dringend aan om een nieuwe versie van Windows te installeren. Windows XP wordt namelijk niet meer ondersteund door Microsoft, wat inhoudt dat er geen updates meer komen om nieuwe gevaren tegen te gaan. De kans bestaat dat je besturingssysteem en daarmee je computer veiligheidslekken krijgt waardoor kwaadwillenden relatief eenvoudig in je computer kunnen inbreken. Apple heeft enige tijd geleden de ondersteuning voor Mac OS X 10.6 (Snow Leopard) stopgezet.