Het verschil tussen navigatie op de tablet en navigatie op de TomTom

Of je nu op vakantie gaat of een bezoek aan vrienden of familie brengt, een goede navigatie zorgt vaak voor een stressvrije reis. Er zijn verschillende mogelijkheden om gebruik te maken van navigatie in je auto. Zo kun je een TomTom gebruiken, of je eigen tablet omtoveren tot een navigatie systeem. Wij leggen je graag uit wat de verschillen zijn en hoe je navigatie op je tablet kunt installeren.