Review actie - Deel je ervaring en ontvang Philips oordopjes twv €14,95!

CampusShop vindt klanttevredenheid erg belangrijk, daarom horen wij graag jouw mening! Schrijf een review en ontvang gratis Philips oordopjes ter waarde van €14,95

Hoe werkt het?

1. Ga naar de actiepagina
  2. Klik op de knop Review ons bij Trustpilot, Kieskeurig of Tweakers
  3. Schrijf een review
  4. Plaats de review door in te loggen met je Facebook- of Trustpilot account
  5. Je ontvangt een bevestiging van jouw review per e-mail
  6. Stuur deze mail door naar review@paradigit.nl
  7. Wij verwerken de mail en sturen de oordopjes toe
  8. Je ontvangt binnen gemiddeld vijf werkdagen je gratis Philips oordopjes

Alle spelregels kun je terugvinden op de actiepagina.