Welke Solid State Drive (SSD) kan ik het best in mijn PC / Laptop plaatsen?

Je hebt er vast weleens van gehoord en je zal er in de toekomst steeds meer van horen: de SSD of Solid State Drive. Steeds meer laptops en desktops zijn tegenwoordig uitgerust met een SSD. De Solid State drive is een nieuw soort opslagmedium en kan dienen als aanvulling op of ter vervanging van de harde schijf of HDD. Een SSD heeft vele voordelen ten opzichte van de conventionele harde schijf. Wij leggen je hier graag meer uit over de SSD.

Koopgids Solid State Drive (SSD)