Waardebrief

Als je van de verzekering een waardebrief hebt ontvangen kun je via de CampusShop webshop een nieuwe laptop bestellen. De geldigheid van de waardebrief is 12 maanden vanaf afgifte datum.

1. Ga naar de webshop en kies je product
  2. Kies Bestellen
  3. Kies de gewenste garantie en verzekering en eventueel accessoires
  4. Kies Direct bestellen
  5. Kies je Bestelwijze
  6. Login
  7. Kies je opleiding (als deze er niet bij staat kies je Overige onderwijsinstellingen)
  8. Bevestig je order
  9. Kies voor de betaal optie Betaling via bankoverschrijving
  10. Maak het resterende bedrag over o.v.v. je ordernummer (VOR..)
  11. Stuur de originele waardebrief met een kopie van je ID naar:

CampusShop Algemeen
t.a.v. Orderdesk
Hooge Zijde 30
5626 DC Eindhoven

Rekeningnummer: NL20INGB0657241784
Ten name van: KBV B.V.
Referentienummer: Vul hier je ordernummer in dat begint met VOR-...

Meer informatie..