Harde schijf of SSD inbouwen/formatteren/installeren

Na aankoop van een extra harde schijf of SSD kan deze worden ingebouwd in een van de Paradigit winkels. Daarnaast zorgen we ervoor dat de schijf via Windows kan worden benaderd.

Kijk op de Paradigit website voor prijzen van deze diensten.

Prijs vanaf € 19,99

Extra dienst
Om het snelheidsvoordeel van een SSD te benutten is het nodig om Windows opnieuw installeren op de SSD. Je bestaande harde schijf wordt dan een 2e station of kan als externe harde schijf gebruikt worden. Hiervoor kun je een externe behuizing bij ons aanschaffen, waarna wij je bestaande harde schijf bij Paradigit kosteloos inbouwen.

Prijs € 69,95

Klik hier voor meer informatie en voordelen van een SSD.

Tip! maak vooraf een installatiemedium van uw besturingssysteem.