Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een Laptop?

Het aanbod aan laptops is ontzettend groot. De aanschaf van een nieuwe laptop is dus nog niet zo gemakkelijk. Wanneer je een nieuwe laptop nodig hebt is het belangrijk om eerst te bepalen wat je ermee wilt doen. Je wensen en het gebruik bepalen wat de meest geschikte laptop is voor jou. Gekozen voor een basis, allround of laptop voor hoge prestaties? Wij vertellen je graag waar je vervolgens op moet letten om tot de juiste aankoop te komen.

Maak gebruik van de CampusShop laptopkeuzehulp om de meest geschikte laptop voor jou te vinden.

Basis | Ga je internetten, e-mailen en Office toepassingen gebruiken? Dan heb je aan een basis laptop voldoende.

Allround | Gaan meerdere mensen de laptop gebruiken en ga je naast het standaard gebruik ook foto's bewerken, eenvoudige video's maken of statistische berekeningen doen? Kies dan voor een allround laptop.

Hoge prestaties | Wil je op de laptop ook geavanceerde programma's gebruiken, zoals voor het bewerken van zwaardere video's, 3D ontwerpen of gaming? Dan heb je een echte krachtpatser nodig.

2 in 1 | Daarnaast kun je kiezen  voor een 2 in 1 model. Deze kun je als laptop en als tablet gebruiken, ideaal voor onderweg. De 2 in 1 modellen zijn doorgaans beschikbaar in basis en allround.

Koopgids Laptop - Basis

Koopgids Laptop - Allround

Koopgids Laptop - Hoge prestaties