Welk Microsoft Office pakket is het meest geschikt voor mijn situatie?

Het eerste wat je ziet wanneer je Microsoft Office 2016 of 365 start, is een opgeruimd nieuw uiterlijk. De functies die je al kent en gebruikt, zijn echter niet verdwenen en er zijn zelfs nieuwe functies toegevoegd die je veel tijd zullen besparen. De nieuwe Office versie werkt daarnaast ook met smartphones, tablets en via de cloud zelfs op computers waarop Office niet is geïnstalleerd. Nu kun je dus altijd bij je belangrijke bestanden, waar je ook bent of wat je ook gebruikt. Paradigit legt je graag uit welke versies er zijn en wat de veranderingen zijn in de programma's.

Overzicht Microsoft Office 2016 en Office365 verschillen

Koopgids Microsoft Office