Opsturen voor betalen in termijnen

Nadat je een bestelling hebt geplaatst en hierbij hebt gekozen voor betaling in termijnen, ontvang je een orderbevestiging met huurkoopovereenkomst. Je dient deze overeenkomst goed door te lezen en te ondertekenen.

Stuur vervolgens de volgende documenten naar de CampusShop orderdesk op:

1. De ondertekende huurkoopovereenkomst
  2. kopie van je ID kaart of paspoort;
  3. recent bankafschrift waarop een vast maandinkomen zichtbaar is.

Let op! je dient deze gegevens per post op A4 formaat op te sturen. Eventueel een duidelijke leesbare scan van je gegevens mag je ook per e-mail sturen.

Adresgegevens
CampusShop
Antwoordnummer 12006
5600 VE Eindhoven
E-mail: CampusShop orderdesk

Vergeet de aanbetaling niet
Je dient tevens het aan te betalen bedrag en eerste termijn over te maken. De hoogte van het bedrag en de rekeninggegevens vind je in de huurkoopovereenkomst

Wanneer wordt mijn order verstuurd?

Zodra we je contract, kopie ID en bankafschrift hebben ontvangen, de aanbetaling voldaan is en je kredietwaardigheid is goedgekeurd, wordt je order vrijgegeven. Klik hier voor meer informatie.

Andere klanten wilden ook weten:

Hoe werkt betaling in termijnen?

Hoe snel is de termijnaanvraag verwerkt?

Alle vragen over betalen in termijnen..