Het beeld blijft heel erg donker, wat nu?

Het beeld blijft direct vanaf opstarten heel erg donker, misschien nauwelijks nog zichtbaar. De laptop functioneert verder wel naar behoren. Sluit een externe monitor aan op je laptop; deze zal hoogstwaarschijnlijk wèl goed werken. Als dat zo is, is er een grote kans dat uw LCD inverter defect is. Indien dit niet werkt, zal er een ander onderdeel defect zijn. In beide gevallen raden wij aan de laptop aan te melden ter reparatie.