Verzekeringspakketten

Bij CampusShop heb je de mogelijkheid om een verzekering af te sluiten op je notebook. De verzekering is een extra zekerheid naast de Snelle Studenten Service

Waar de Snelle Studenten Service zekerheid biedt betreft een hardware defect, geeft de verzekering je zekerheid bij schade van buitenaf. Mocht je dus per ongeluk je notebook laten vallen, dan wordt de schade door de verzekering gedekt. Je hebt ook de mogelijkheid om een uitgebreide verzekering tegen diefstal te nemen.

Naast verzekeringen voor je notebook biedt CampusShop ook verzekeringen voor tablets aan.

Let op! Wanneer je wilt betalen in termijnen is de verzekering inclusief diefstal vereist.

De verzekeringen zijn er in verschillende pakketten met verschillende dekkingen. Kijk hier voor een overzicht van deze pakketten.

Let op! Wanneer je gebruikersschade hebt aan je laptop, dan heb je geen recht op de leenlaptop.

Overzicht verzekeringspakketten

Algemene voorwaarden van de verzekering

Andere klanten wilden ook weten:

Wat is het verschil tussen de Snelle Studenten Service en een verzekering?

Waarom zou ik een extra verzekering aanschaffen?

Alle vragen over de verzekeringspakketten..