Bedrijfsgegevens

CampusShop is er speciaal voor studenten. In samenwerking met ruim 150 onderwijsinstellingen in Nederland en België selecteren we de beste laptops voor jouw opleiding. Zo beschik je over een laptop van hoge kwaliteit met studentenkorting. Omdat we begrijpen dat je tijdens je studie altijd een werkende laptop nodig hebt, bieden we een unieke service bovenop de fabrieksgarantie: Snelle Studenten Service. Bij aanschaf van een Windows laptop bij CampusShop is de Snelle Studenten Service helemaal gratis!

De voordelen van CampusShop:

CampusShop is onderdeel van Paradigit en geregistreerd onder KBV B.V. bij de Kamer van Koophandel te Brabant, onder nummer 24331836.

Postadres
Postbus 7923
5605 SH Eindhoven

Vestigingsadres
Hooge Zijde 30
5626 DC Eindhoven

KBV B.V.
KvK-nummer: 24331836
BTW-nummer: NL810572461B01

Telefoonnummer: 040 - 259 4900 (Receptie hoofdkantoor)

Contact per e-mail

Telefonisch contact