Er staat een brede witte balk in beeld

In dit geval werkt een deel van het scherm nog goed, maar is het andere deel geheel wit. Bij druk uitoefenen op het scherm verschijnen er verticale lijnen en na een poosje wordt het beeld beter, weliswaar met nog horizontale lijnen door het beeld, om vervolgens weer te gaan vervagen. Sluit een externe monitor aan op je laptop; deze zal hoogstwaarschijnlijk wèl goed werken. Als dat zo is, zal waarschijnlijk het LCD beeldscherm vervangen moeten worden. Indien dit niet werkt, zal er een ander onderdeel defect zijn. In beide gevallen kun je middels het retourformulier je notebook aanmelden voor reparatie.