Het beeld vertoont rode vlekken

Bij het aanzetten van het scherm verschijnen deze rode vlekken. Bij het aansluiten van een externe monitor zul je dit probleem waarschijnlijk niet aantreffen. Toch is dit probleem meestal niet te wijten aan het scherm, maar aan een defect tussen het moederbord en de onboard video of video connector. In dit geval zal waarschijnlijk het moederbord vervangen moeten worden. In dit geval raden we aan de laptop aan te melden ter reparatie.